03.04.2015 09:42

FC Twente met reservespelers richting topper

Alfred Schreuder neemt geen enkel risico in de Eredivisiewedstrijd tegen PSV aankomende zaterdag. In eigen huis nemen de Enschedeërs het op tegen de koploper, maar FC Twente ziet het duel vooral als een oefenpot.

Elke speler die ook maar een pijntje of griepje voelt opkomen zal worden gespaard, meldt TC Tubantia. Andreas Bjelland, Luc Castaignos en Jesus Corona blijven sowieso aan de kant. Net als Hakim Ziyech, die een schorsing uitzit. Daar komt hoogstwaarschijnlijk ook Renato Tapia bij. Tapia keerder donderdag pas terug van een interlandwedstrijd met Peru.

"We gaan vandaag rustig bekijken hoe een jongen van 19 jaar dat allemaal heeft weggestopt", aldus Schreuder, die ook aangeeft te weigeren om jongeling Hidde ter Avest meteen teveel minuten te willen laten maken. Dat samen met de vraagtekens die nog achter Orlando Engelaar staan, maakt dat de Enschedeërs met een compleet ander elftal zullen aantreden tegen PSV. Prioriteit voor FC Twente ligt aankomende dinsdag in de beker. In de halve finale wacht dan PEC Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner