05.04.2015 16:25

Demmers debuteert met drie wijzigingen

Om 16.45 uur wordt Eredivisiespeelronde 29 in Friesland afgesloten door SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Bij de bezoekers staat trainer Dennis Demmers voor zijn ontgroening als hoofdcoach in de Eredivisie na het ontslag van Foeke Booy. De oefenmeester heeft gekozen voor drie wijzigingen in de basisformatie.

Zo is er geen plek voor Mawouna Amevor, Sjoerd Overgoor en Wesley Verhoek bij de eerste elf. Het drietal wordt op de bank gehouden door Sven Nieuwpoort, Sander Duits en Lesley de Sa, die door Demmers zijn aangewezen voor de basisopstelling. Alex Schalk is er door een hamstringblessure niet bij in Leeuwarden.

Ook bij Cambuur zijn er enkele wijzigingen in de basisopstelling. Door een waslijst aan blessures is trainer Henk de Jong niet in staat zijn sterkste formatie het veld in te sturen en mede daardoor beschikt hij ook over slechts zes wisselspelers. Onder meer Sinan Bytyqi (knie), Michiel Hemmen (rug), Donovan Slijngard (hamstring) en Marlon Pereira (bovenbeen) zijn afwezig.

Daarnaast is Vytautas Andriuškevičius er door een blessure aan de knie niet bij. Hij wordt vervangen door Mart Dijkstra. Op het middenveld krijgt Sander van de Streek de voorkeur boven Daniël de Ridder.

De wedstrijd kun je hier LIVE volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner