05.04.2015 21:59

Dijkhuizen na late goal: "Komt keihard aan"

Het gezicht van Marinus Dijkhuizen staat op onweer. Zijn ploeg verliest in de laatste minuut van ADO Den Haag: 2-3. (05-04-2015)
Het gezicht van Marinus Dijkhuizen staat op onweer. Zijn ploeg verliest in de laatste minuut van ADO Den Haag: 2-3. (05-04-2015)

Excelsior verloor zondagmiddag in de laatste minuut van ADO Den Haag, waardoor de Rotterdamse club uit het niets toch weer een degradatiekandidaat is. Trainer Marinus Dijkhuizen beseft dat dit een hele pijnlijke nederlaag is tegen een concurrent.

"Dit komt keihard aan. Zuurder kan niet", zijn de harde woorden van Dijkhuizen tegenover RTV Rijnmond. "Zelfs met een gelijkspel waren we niet tevreden geweest", stelt hij. "Nu gaat ADO over je heen en kom je in serieus gevaar voor de play-offs. We hebben een zwaar programma en wilden daarom vandaag winnen."

Voor Excelsior gaat het in de competitie niet goed, maar in de KNVB beker staan de Rotterdammers gewoon in de halve finale. Er werd dan ook gezegd dat Excelsior met het hoofd bij de wedstrijd tegen FC Groningen zat. "Dat is te makkelijk. Het belangrijkste is om in de Eredivisie te blijven. Een bekerfinale halen is mooi, maar dat is in eerste instantie een bijzaak."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner