06.04.2015 15:51

Marseille voelt zich benadeeld door arbiter

André Ayew viert een doelpunt van Ghana tegen Zuid-Afrika op de Afrika Cup. (27-01-2015)
André Ayew viert een doelpunt van Ghana tegen Zuid-Afrika op de Afrika Cup. (27-01-2015)

André Ayew is niet te spreken over het optreden van de scheidsrechter Ruddy Buquet tijdens het competitieduel van Olympique Marseille met Paris Saint-Germain. De speler van de thuisploeg kreeg na het laatste fluitsignaal zijn tweede gele kaart van de wedstrijd vanwege commentaar op de leiding. 

"Ik vertelde de scheidsrechter dat we het oneens waren geweest met zijn beslissingen, waarop hij me een tweede gele kaart toonde", reageert Ayew volgens L'Equipe. "Tegenwoordig mogen we niet meer spreken tegen de scheidsrechters. Dat is hoe het nu werkt. De technische staf is na de wedstrijd nog naar de arbiter toegegaan om aan te geven dat ik niks verkeerds had gezegd. Volgens de scheidsrechter ging het erom dat ik te dichtbij kwam."

“Matuidi (PSG) maakte diverse overtredingen gedurende de hele wedstrijd, maar de scheidsrechter deed niets. Pas bij de vierde keer werd er een waarschuwing gegeven. Wij kregen bij onze eerste overtreding gelijk geel", gaat de aanvaller gefrustreerd verder. "We gaan hier niet veel aandacht meer aan besteden. Het gebeurt al een tijdje, maar zo gaan die dingen kennelijk. Marseille wordt vaker benadeeld. We moeten het vergeten en weer met voetbal bezig gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner