07.04.2015 15:20

"Van heel hoog, naar heel laag. Heel snel"

Wout Brama staat deze week met PEC Zwolle weer tegenover zijn oude werkgever. In de competitie speelde hij al tegen FC Twente, maar nu is het bekervoetbal. De middenvelder gaat voor de wedstrijd kort in op de situatie rondom Joop Munsterman.

De clubman van FC Twente vertrok aan het begin van deze maand per direct bij de Tukkers en dat nieuws kwam hard aan bij Brama. "Omdat ik altijd heel goed met hem om ging. Hij was er altijd voor de spelers als er ook maar iets was", vertelt de oud-speler van de ploeg uit Enschede aan FOX Sports.

"Ik heb daar echt nog nooit een negatieve ervaring mee gehad. Dan is het heel pijnlijk en zuur als er, ik heb dat wel vaker gezegd, een soort Joop Munsterman-pesten ontstaat, een week lang." Brama beseft dat Munsterman niet alleen positieve dingen heeft gedaan voor FC Twente, maar hij vindt alle media-aandacht overdreven.

"Natuurlijk heeft hij vast ook dingen fout gedaan, dat kan niet anders, maar om hem zo hard af te maken, terwijl de media een paar jaar geleden nog blind achter hem aan liepen, dat is de voetbalwereld in een notendop. Dat is van heel hoog, naar heel laag, heel snel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner