08.04.2015 11:41

"Die mafkees van een Necid stift 'm gewoon"

PEC Zwolle-speler Tomáš  Necid (l.) stift de winnende strafschop in de halve finale van de KNVB Beker over FC Twente-keeper Nick Marsman (r.) heen. (07-04-2015)
PEC Zwolle-speler Tomáš Necid (l.) stift de winnende strafschop in de halve finale van de KNVB Beker over FC Twente-keeper Nick Marsman (r.) heen. (07-04-2015)

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen reageerde vol ongeloof na het bereiken van de finale van de KNVB Beker. Door een geweldige penalty van Tomáš Necid in de strafschoppenserie tegen FC Twente gaat PEC Zwolle voor de tweede keer achter elkaar naar De Kuip.

"Bizar!", zei Van Polen tegen de NOS. "Het niveau was niet best, maar alles zat erop en eraan. En dat je 'm dan zo wint. Die mafkees van een Necid, die stift 'm gewoon."

FC Twente en PEC Zwolle hielden elkaar in de Grolsch Veste na negentig minuten op 1-1. Die stand veranderde in de verlenging ook niet waardoor er een strafschoppenserie aan te pas moest komen. Die werd beslist in het voordeel van de bekerhouder.

"De gelukkigste heeft gewonnen. Weer De Kuip. Mooier kan niet. Ik denk dat er dit jaar nog meer die kant op willen. Mensen die het vorig jaar hebben gemist, willen er nu zeker bij zijn."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner