08.04.2015 12:11

Doelman is sc Heerenveen beu: "Ik wil weg"

SC Heerenveen-keeper Viktor Noring in actie op trainingskamp. (04-01-2015)
SC Heerenveen-keeper Viktor Noring in actie op trainingskamp. (04-01-2015)

Viktor Noring is bezig een breuk te forceren met sc Heerenveen. De 24-jarige reserve doelman uit Zweden is ontevreden in Friesland en wil vertrekken. De Zweed vindt dat hij geen eerlijke kans heeft gekregen bij sc Heerenveen.

Noring kwam dit seizoen als tweede doelman naar sc Heerenveen met de intentie om Kristoffer Nordfeldt op te volgens al eerste keeper. Inmiddels is Noring op een zijspoor beland en is Maarten de Fockert de back-up van Nordfeldt.

"Ik kwam als tweede keeper, maar toen zei Dwight Lodeweges ineens dat ze wilden investeren in een jonge Nederlandse keeper", zegt Noring tegen Viasatsport.se. "Ik heb gesproken met de coaches, maar blijkbaar hebben ze hun keuze gemaakt. Ik heb hard getraind en ben goed genoeg om bij de selectie te zitten. Deze strijd is niet op eerlijke en gelijke voorwaarden."

Daarom wil Noring vertrekken bij sc Heerenveen. "In deze situatie kan ik niet blijven. Ik wil weg om te kunnen spelen. Ik sta overal voor open. In Zweden, Denemarken of Noorwegen krijg ik denk ik een betere kans."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner