10.04.2015 16:52

Excelsior wacht nog altijd op ervaren Bruins

Luigi Bruins is zaterdag niet van de partij als Excelsior het opneemt tegen Vitesse. De middenvelder heeft een ontsteking gekregen aan de wond die hij overhield aan een operatie aan een voet.

Ook reservedoelman Alessandro Damen moet het thuisduel van de Kralingers laten schieten. Trainer Marinus Dijkhuizen baalt van de absentie van Bruins. "Aanvankelijk gingen we ervan uit dat Luigi tegen ADO Den Haag alweer zou kunnen spelen, maar nu mist hij dus ook het duel met Vitesse. Wanneer hij weer kan gaan spelen, durft de dokter niet meer te zeggen. Dat moeten we dus afwachten."

Bij Vitesse is rechtsback Wallace er niet bij. De Braziliaan is buiten de selectie gehouden, omdat hij 48 uur voor het duel in het uitgaansleven is gesignaleerd. Hij zou bovendien zijn betrokken bij een zedenmisdrijf.

Daarnaast moet Peter Bosz verdediger Jan-Arie van der Heijden missen door een schorsing. Hij wordt vervangen door Dan Mori. Doelman Piet Velthuizen en Arnold Kruiswijk laten de wedstrijd wegens ziekte schieten.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner