12.04.2015 11:10

Otigba eist duidelijkheid van sc Heerenveen

SC Heerenveen trad zaterdagavond tegen AZ aan met Joost van Aken en Jerry St. Juste in het centrum van de verdediging. Hierdoor was er geen plek voor Kenneth Otigba, die allesbehalve tevreden was met zijn reserveplek in Friesland. 

"Ik ben wel blij met de drie punten. Ik stond niet in de basis. Daarom ben ik natuurlijk niet blij" vertelt Otigba aan Omrop Fryslân. De Hongaarse Nigeriaan beseft dat hij een andere type verdediger is dan de jonge St. Juste. "Ik ben meer een pure verdediger."

Otigba viel in de slotfase van de wedstrijd tegen AZ in, waardoor zijn seizoenstotaal op 21 competitiewedstrijden komt. Hiervan speelde hij er veertien volledig. "Ik krijg heel weinig vertrouwen van de trainer dus ik weet het niet. Ik moet met mijn zaakwaarnemer en de club praten over wat er aan de hand is. Ik moet aan de trainer en Hans Vonk vragen of ik hier toekomst heb."

"Ik hou van sc Heerenveen, ik hou van deze club maar ik wil spelen. Als de trainer zegt dat ik alleen kan spelen wanneer iedereen geblesseerd is, dan wil ik natuurlijk niet blijven. Ik ben wel boos dat ik niet heb gespeeld. Vrijdag was ik echt boos."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner