12.04.2015 15:57

Bakker in de achterste linie tegen FC Utrecht

Roland Alberg (l.), Danny Bakker (m.) en Mike van Duinen (r.) vieren de 2-1 tijdens ADO Den Haag - SC Cambuur. (17-01-2015)
Roland Alberg (l.), Danny Bakker (m.) en Mike van Duinen (r.) vieren de 2-1 tijdens ADO Den Haag - SC Cambuur. (17-01-2015)

ADO Den Haag en FC Utrecht sluiten deze voetbalzondag in de Eredivisie af. De ploegen staan in de middenmoot en lijken al klaar voor dit seizoen. Geen degradatie en geen strijd om de play-offs. Bij ADO Den Haag moet Danny Bakker het op een nieuwe positie proberen.

Henk Fraser heeft verder weinig veranderd in de basisopstelling van de thuisploeg. Timothy Derijck is in de verdediging gepasseerd, waardoor er ruimte is vrijgekomen voor Danny Bakker. Hij is normaal gesproken een middenvelder, maar zondagmiddag mag hij het als mandekker proberen. Michiel Kramer, Mike van Duinen, Roland Alberg en Aleksandr Yakovenko moeten voor de doelpunten zorgen voor de thuisploeg.

Bij FC Utrecht was het al duidelijk dat Tommy Oar en Édouard Duplan niet inzetbaar waren, samen met de geschorste Ramon Leeuwin. De verdediger kreeg rood tegen Ajax en werd voor twee wedstrijden geschorst. Rob Alflen lost dit simpel op door Gevero Markiet en Rubio Rubin in te zetten op de posities van de weggevallen spelers.

De wedstrijd is vanaf 16.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner