12.04.2015 19:45

Scorende aanvallers ontevreden over gelijkspel

Elvis Manu is op weg om zijn treffer te vieren tijdens Willem II - Feyenoord. (12-04-2015).
Elvis Manu is op weg om zijn treffer te vieren tijdens Willem II - Feyenoord. (12-04-2015).

Met doelpunten van Elvis Manu en Colin Kâzım-Richards was Feyenoord twee keer trefzeker in Tilburg tegen Willem II, maar de goals waren niet genoeg voor de overwinning. Willem II scoorde ook twee keer en de heren baalden van de missers achterin.

"Wij horen hier normaal gesproken te winnen", vertelt Manu, de maker van de openingstreffer tegen Willem II, op de clubwebsite van Feyenoord. "De bal viel opeens voor mijn voeten en ik schoot zonder na te denken binnen. Ik heb dit seizoen vaker kunnen laten zien dat ik op die manier kan scoren", blikt hij nog even terug op zijn goal.

Kâzım-Richards legde de vinger op de zere plek na de puntendeling. "We maakten als team te veel fouten, daardoor kregen we ook twee doelpunten tegen. Misschien was dat een gebrek aan concentratie van onze kant." Door het gelijkspel is de tweede plek, en dus een kans op de Champions League, wel heel ver weg.

"We moeten ons richten op de derde plaats", beseft Manu zich dan ook. "Of we daarmee tevreden kunnen zijn? We plaatsen ons dan in elk geval direct voor Europees voetbal, maar het is ook duidelijk dat we dit seizoen te vaak onnodig punten hebben laten liggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner