13.04.2015 09:35

Denswil reageert niet op uitlating De Boer

Stefano Denswil tijdens zijn eerste dag bij zijn nieuwe club Club Brugge. (06-01-15)
Stefano Denswil tijdens zijn eerste dag bij zijn nieuwe club Club Brugge. (06-01-15)

Stefano Denswil leek een mooie toekomst tegemoet te gaan bij Ajax, maar de verdediger kreeg weinig speeltijd onder Frank de Boer. Tijdens de winterstop vond de verdediger het genoeg geweest en vertrok hij naar Club Brugge. 

In de ogen van huidig trainer Frank de Boer kwam Denswil nog kwaliteiten tekort om in de basis van Ajax 1 te staan. Denswil is het daar niet mee eens. "Dat is zijn mening. Voor mijn gevoel liep het anders, maar daar wil ik niets meer over zeggen", aldus de verdediger tegenover De Telegraaf. "Ik heb niet veel gespeeld bij Ajax. Daarom ben ik blij dat ik hier ben. En wat De Boer zegt, laat ik aan hem over."

Bij Ajax had Denswil de concurrentie van onder andere Niklas Moisander, Mike van der Hoorn en Nick Viergever. Hij besloot om te vertrekken naar Club Brugge. In België vergaat het de verdediger goed. Hij staat met zijn ploeg bovenaan in de competitie én hij speelt in de kwartfinale van de Europa League. De Belgen nemen het dan op tegen Dnipro Dnipropetrovsk. Saillant detail is dat Ajax door diezelfde Oekraïners werd uitgeschakeld. Overigens is Denswil niet de enige Nederlander die zijn revanche haalt bij Brugge. Ruud Vormer vertrok bij Feyenoord en trekt nu ook 'de lange neus' richting Rotterdam. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner