13.04.2015 16:33

Spits Sigþórsson kritisch op eigen presteren

Ajax won afgelopen weekend met 2-0 van Heracles Almelo, maar Kolbeinn Sigþórsson was alles behalve tevreden over zijn eigen optreden. De IJslandse spits was echter wel trefzeker tijdens het competitieduel in Almelo.

"Ik speelde dramatisch en deze wedstrijd wilde ik het beter doen", aldus de aanvaller tegenover De Telegraaf. "Ik ben blij dat ik heb gescoord, want dat was nodig. We zaten slecht in de wedstrijd, maar de 0-1 viel op het perfecte moment. We mogen gelukkig zijn dat we drie punten meenemen."

"Zeker de tweede helft speelden we het in de laatste fase zó slecht uit", vervolgt Sigþórsson. "Dat willen we zelf natuurlijk ook niet, maar het gaat gewoon heel moeizaam op dit moment. Ik ben nog steeds vol vertrouwen dat we dit de laatste vier wedstrijden kunnen veranderen." De Amsterdammers staan nog altijd tweede op de ranglijst en lijken aankomend seizoen te mogen deelnemen aan de voorronde van de Champions League. Nummer drie Feyenoord kwam namelijk niet verder dan een gelijkspel tegen Willem II (2-2).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner