14.04.2015 09:02

Boëtius legt eerste aanbod naast zich neer

Tonny Vilhena (l.) en Jean-Paul Boëtius kunnen lachen na afloop van het competitieduel Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)
Tonny Vilhena (l.) en Jean-Paul Boëtius kunnen lachen na afloop van het competitieduel Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)

Jean-Paul Boëtius heeft de eerste contractaanbieding van Feyenoord naast zich neergelegd. De Rotterdammers willen de 21-jarige aanvaller graag in Rotterdam-Zuid houden, maar Boëtius twijfelt aan een langer verblijf.

De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2016 bij Feyenoord. Volgens Voetbal International wil de club het contract van Boëtius verbeteren en verlengen. De aanvaller is momenteel echter geen basisklant, waardoor de eenvoudig international het aanbod heeft afgeslagen. De Rotterdammers speelde dit seizoen 27 competitieduels en begon achttien keer in de basis. 

Mocht Feyenoord aankomende zomer niet tot een akkoord komen met Boëtius, dan lonkt een transfer. Als de Rotterdammers nog wat aan de vleugelaanvaller willen verdienen moeten ze Boëtius aankomende zomer verkopen. Anders is het goed mogelijk dat de aanvaller na aankomend seizoen transfervrij zal vertrekken. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner