14.04.2015 10:46

Go Ahead-trainer: "Focus snel weer op voetbal"

Go Ahead Eagles-trainer Dennis Demmers heeft zo zijn vraagtekens bij het vertoonde spel van zijn ploeg. (05-04-2015)
Go Ahead Eagles-trainer Dennis Demmers heeft zo zijn vraagtekens bij het vertoonde spel van zijn ploeg. (05-04-2015)

Giliano Wijnaldum werd afgelopen weekend racistisch bejegend door supporters van Go Ahead Eagles. De linksback heeft indruk gemaakt op Go Ahead-trainer Dennis Demmers. De oefenmeester looft de instelling van Wijnaldum.

"Ik heb natuurlijk met Giliano gesproken. Hij wilde gewoon trainen. Hij zei: 'Daarom ben ik hier, dus dat ga ik ook doen'", vertelt Demmers aan De Telegraaf. "Hoe moeilijk het misschien ook is, we hebben de focus snel weer op het voetbal proberen te leggen." Go Ahead Eagles staat momenteel in de gevarenzone en moet degradatie zien af te wenden.

"We hebben een heel hecht team. De jongens weten dondersgoed waarvoor ze de komende tijd moeten knokken: lijfsbehoud", vervolgt de trainer van Go Ahead. "Dat hebben ze op het trainingsveld ook direct weer laten zien", aldus Demmers, die niets begrijpt van de actie van de 'supporters'. "Het is te zot voor woorden dat mensen dit in hun hoofd halen. Juist nu zouden ze achter Go Ahead Eagles moeten gaan staan. De club heeft het gelukkig goed aangepakt en heel adequaat gehandeld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner