17.04.2015 10:18

PSV'er houdt rekening met operatie aan buik

De tocht naar de kleedkamer is lang en eenzaam voor Jorrit Hendrix, die een rode kaart krijgt tegen ADO Den Haag. (01-11-2014)
De tocht naar de kleedkamer is lang en eenzaam voor Jorrit Hendrix, die een rode kaart krijgt tegen ADO Den Haag. (01-11-2014)

Jorrit Hendrix heeft al maanden last van zijn buikwand. De klachten zijn nog steeds niet over, dus houdt de middenvelder annex verdediger van PSV rekening met een operatie. "Rust heeft niet geholpen."

"De eerste seizoenshelft speelde ik veel en leek ik een basisplek te pakken, maar sinds de winterstop heb ik last van die blessure. Ik heb er nog steeds veel last van. Ik kan niet goed aanzetten of schieten. Als ik dat doe lijkt het net alsof ik gestoken word. Op de trainingen verbijt ik de pijn, maar als ik speel doe ik dat met pijnstillers", zegt Hendrix tegen Metro.

"Rust heeft niet geholpen, dus er moet wel wat gebeuren. Het liefst zo snel mogelijk, zodat ik straks tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen helemaal fit ben. Dan maar volgend jaar uitgroeien tot een basisspeler", vervolgt de speler.

Eerst wil Hendrix kampioen worden met PSV. Dat kan zaterdag tegen sc Heerenveen. Hendrix wil in de kampioenswedstrijd graag spelen en dat zit er ook in, want in de voorbije wedstrijden mocht hij een paar keer invallen. "Ik denk dan ook niet dat ik zaterdag tegen Heerenveen start, maar ik hoop écht dat me een paar minuten gegund worden."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner