18.04.2015 12:14

AZ zet zinnen op verdediger van Heerenveen

Joost van Aken is bij AZ in beeld om de opvolger te worden van Wesley Hoedt. Laatstgenoemde vertrekt na dit seizoen transfervrij naar SS Lazio. Hoofdtrainer John van den Brom is zeer gecharmeerd van Van Aken en ziet de jongeling dan ook graag komen.

"Hij is een goede speler. Een jonge talentvolle linker centrale verdediger. Het is bekend dat wij voor die plek naar iemand op zoek zijn. Het is logisch dat zijn naam dan voorbij komt en hij bij ons op de lijst staat. Niets meer en niets minder, maar ik zou hem er graag bij hebben, ja", vertelt Van den Brom aan RTV Noord-Holland. 

De Alkmaarders hopen daarnaast volgende week meer duidelijkheid te hebben rondom de situatie van Simon Poulsen. "Er staat komende week een afspraak tussen zijn management en de club. Dat het lang duurt, heeft te maken met dat er agenda's op elkaar moeten worden afgestemd. Maar als je aangeeft dat je graag door wilt met elkaar dan geeft dat een speler vertrouwen en rust. Uiteindelijk moet je er zakelijk wel nog uitkomen, maar ik heb van Simon niks gehoord dat er kapers op de kust zouden zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner