18.04.2015 17:48

Fraser zet Van Duinen op de bank tegen AZ

Mike van Duinen (l.) wil voorkomen dat Milano Koenders simpel kan opbouwen tijdens Heracles Almelo - ADO Den Haag. (23-11-2014)
Mike van Duinen (l.) wil voorkomen dat Milano Koenders simpel kan opbouwen tijdens Heracles Almelo - ADO Den Haag. (23-11-2014)

Henk Fraser, trainer van ADO Den Haag, heeft Mike van Duinen voor het treffen met AZ op de bank gezet. De aanvaller is zijn plaats kwijt geraakt aan Wilson Eduardo. AZ-coach John van den Brom heeft geen verrassingen in zijn opstelling.

Fraser liet afgelopen zaterdag al weten niet tevreden te zijn over enkele van zijn spelers. Van Duinen vreesde toen al dat hij een van de spelers was waarover de trainer van ADO het had en hij blijkt gelijk te hebben gehad. Zaterdag begint hij tegen AZ op de bank en zal moeten toezien hoe zijn plek wordt ingevuld door Eduardo. Voor de rest heeft Fraser geen wijzigingen toegevoerd ten opzichte van de met 2-0 gewonnen wedstrijd van vorig weekend tegen FC Utrecht.

Afgelopen zaterdag kreeg AZ in Heerenveen klop van het elftal van Dwight Lodeweges (5-2), maar dat is voor Van den Brom geen reden om zijn elftal te wijzigen. Hij begint tegen ADO dan ook met dezelfde elf namen. Dat betekent dat de verdediging van AZ weer zal bestaan uit Mattias Johansson, Jeffrey Gouweleeuw, Simon Poulsen en Derrick Luckassen. Wesley Hoedt keert terug van een blessure, maar hij start, zoals Van den Brom al had aangekondigd, als wissel.

De wedstrijd tussen AZ en ADO Den Haag is  hier  live te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner