19.04.2015 15:10

Clasie: "Dit is een drama, een schande"

Feyenoord-aanvoerder Jordy Clasie was diep teleurgesteld in zijn ploeg. Het verloor zondagmiddag in de eigen Kuip met 0-1 van Go Ahead Eagles. 

"Misschien is het wel beter om vrij weinig te zeggen over deze wedstrijd", begon Clasie tegenover Fox Sports. "Dit was misschien wel de slechtste wedstrijd die ik met Feyenoord in De Kuip heb gespeeld. Dit is een drama en een schande, zo mag je wel zeggen."

Clasie weet wat er mis ging bij zijn ploeg. ''Een heleboel afspraken werden niet nagekomen. Dat zag je aan de veldbezetting en aan het tempo. We creëren nog een aantal kansjes, maar het leek wel of er totaal geen power in de ploeg zat. Dit is niet het Feyenoord dat ik ken."

Door de overwinning van Go Ahead Eagles is FC Dordrecht gedegradeerd uit de Eredivisie. Feyenoord moet nog steeds vechten om plek nummer drie. Met nog drie wedstrijden te gaan staat het vier punten voor op nummer vier Vitesse. Degene die als derde eindigt krijgt een ticket voor de Europa League. Nummer vier moet nog play-offs spelen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner