19.04.2015 19:10

Kâzım-Richards: "We moeten weer veel praten"

Spits van Feyenoord Colin Kâzim-Richards heeft een moeilijke middag tegen Go Ahead Eagles-aanvoerder Bart Vriends. [19-04-2015]
Spits van Feyenoord Colin Kâzim-Richards heeft een moeilijke middag tegen Go Ahead Eagles-aanvoerder Bart Vriends. [19-04-2015]

Feyenoord verloor zondagmiddag met 0-1 van Go Ahead Eagles. Een stunt van de degradatiekandidaat. De Rotterdammers zagen een nederlaag niet aankomen. De teleurstelling is groot.

Feyenoord staat vier punten los van de play-off plekken voor Europees voetbal. Momenteel staat het derde en dat geeft direct recht op een Europese ticket. Colin Kâzım-Richards wil nog niet over de play-offs praten. "Play-offs spelen een nachtmerrie? Als ik 'ja' zeg ga je die woorden tegen mij gebruiken als het er inderdaad van komt, dus dat doe ik niet. Maar ook omdat ik er heilig in geloof dat wij op de derde plaats eindigen", zegt de aanvaller tegen Metro. "Wij hebben het vaak moeilijk tegen ploegen die zelf niet willen voetballen. Tegen clubs die degradatie proberen te voorkomen is het gewoon heel erg lastig voor ons."

Kâzım-Richards baalt nog steeds flink van de verliespartij. "Het wordt een shitweek! Iedereen zal nog een tijdje over de zeik zijn dat we hebben verloren en we moeten weer veel praten. Maar uiteindelijk zullen we ons toch moeten oprichten en klaar zijn voor Groningen-uit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner