19.04.2015 19:45

Gewisselde Toornsta: "Moet me schikken"

Jens Toornstra startte tegen Go Ahead Eagles in de basis als nummer 'tien', de middenvelder werd echter in de rust gewisseld. De middenvelder kon niet brengen wat er van hem werd verwacht. 

Toornstra zelf is nuchter over zijn wissel. "Het is nooit leuk als je in de rust gewisseld wordt. Ik stond op tien en had er ongelooflijk veel zin in, maar dat werd eerder afgebroken dan ik had gehoopt", aldus de speler tegen RTV Rijnmond. De regionale omroep vroeg of hij de wissel terecht vond. "Terecht? Nou, ik vond niet dat ik slecht speelde, maar de trainer wilde in de rust iets veranderen om de wedstrijd beter te laten verlopen. Dan word ik geslachtofferd, daar moet ik me gewoon in schikken."

De speler kwam van de zomer over van FC Utrecht en begon erg sterk in Rotterdam. De laatste weken geeft Fred Rutten steeds vaker de voorkeur aan Anass Achahbar en Elvis Manu in de voorhoede. Terwijl het middenveld vaak uit Karim El Ahmadi, Jordy Clasie en Lex Immers bestaat. Toornstra zit regelmatig op de bank. "Voor mij is deze situatie nieuw. Dit is een topclub dus je weet dat dit kan gebeuren. Ik baal er natuurlijk ongelooflijk van. Ik kan hier wel staan schreeuwen, maar dat heeft ook geen zin."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner