19.04.2015 21:23

Wijnaldum: "Gevoel bij deze club is goed"

Georginio Wijnaldum zou graag bij PSV willen blijven. De middenvelder van de Eindhovense ploeg denkt na over een transfer naar het buitenland. Hij vindt het jammer dat PSV geen wereldclub is, anders had hij bij de club gebleven. Om zijn ambities na te streven voelt hij zich gedwongen een nieuwe stap in zijn loopbaan te maken. 

"Mijn gevoel bij deze club is heel erg goed. En als PSV net zo'n grote club zou zijn als bijvoorbeeld Barcelona, zou ik hier mijn hele leven kunnen spelen", zegt Wijnaldum tegen Metro. De speler wil graag naar de top van de wereld groeien en in de Nederlandse Eredivisie ziet hij dat niet gebeuren. "Het feit is dat Nederlandse spelers vaak vertrekken. Als je ambities hebt moet je ook je best doen om die te verwezenlijken."

Naast Wijnaldum staan Memphis Depay en Jetro Willems op diverse scoutingslijsten. De aanvoerder van de kersverse landskampioen is niet bang dat na dit seizoen het elftal in elkaar stort. "Er staat hier een goede organisatie. Marcel Brands en Toon Gerbrands hebben dit seizoen voor een goede selectie gezorgd." 

PSV werd zaterdagavond kampioen van de Eredivisie. Zondag werden de spelers gehuldigd in Eindhoven. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner