19.04.2015 22:08

El Ghazi: "Ligt misschien aan de motivatie"

Ajax is niet in vorm en Anwar El Ghazi denkt dat dat aan de motivatie van de spelers ligt. De buitenspeler van de Amsterdammers speelde mee in een voor Ajax teleurstellend duel met NAC. Het eindigde in 0-0. 

El Ghazi ging met Ajax TV op zoek naar een verklaring voor het gelijke spel. "Wij maakten de kansen gewoon niet af. En NAC speelde juist wel goed", aldus de aanvaller die denkt dat het ook met iets anders te maken heeft. "Het lag misschien ook wel aan de motivatie." 

Ajax heeft de tweede plaats officieus binnen. Het kan geen eerste meer worden en ook geen derde. Eigenlijk spelen de Amsterdammers voor 'niets'. Dat zou volgens El Ghazi een reden zijn, waarom de spelers misschien minder gemotiveerd zijn. Toch gelooft hij er niet écht in. "Bij vlagen lieten we wel zien dat we echt wilden doordrukken, maar het is niet gelukt."

Een positief punt bij Ajax was de rentree van Viktor Fischer. Ook El Ghazi was blij voor hem. "Hij liet op trainingen al zien erg gretig te zijn. Iedereen is erg blij voor hem."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner