19.04.2015 23:33

Lyon en Saint-Éttiene eindigt onbeslist

Olympique Lyon heeft in de strijd om de Franse voetbaltitel een veer moeten laten. De club kwam zondagavond voor eigen publiek niet voorbij Saint-Etienne: 2-2. Bij rust leidden de bezoekers zelfs door een rake strafschop van Max-Alain Gradel en Romain Hamouma.

Clinton N'Jie had halverwege de eerste helft namens de thuisclub wel de score geopend. Na de hervatting maakte Christophe Jellet al snel gelijk, maar daar bleef het bij. Lyon moest al na een half uur met tien man verder door een rode kaart voor Lindsay Rose. Bij Saint-Etienne bleef Ricky van Wolfswinkel op de bank.

Door dit tegenvallende resultaat kwam Lyon op gelijke hoogte met Paris Saint-Germain, maar de koploper had voor de 65 punten een wedstrijd minder nodig. Het achterstallige duel gaat ook nog tegen degradatiekandidaat Metz.