20.04.2015 11:38

Wouters wordt tweede assistent bij Feyenoord

Alje Schut (r.) spreekt met trainer Jan Wouters op de eerste training van FC Utrecht in het seizoen 2012-2013. (30-06-2012)
Alje Schut (r.) spreekt met trainer Jan Wouters op de eerste training van FC Utrecht in het seizoen 2012-2013. (30-06-2012)

Jan Wouters is de nieuwe assistent-trainer bij Feyenoord. Eerder maakten de Rotterdammers al bekend dat Giovanni van Bronckhorst hoofdtrainer wordt. Jean-Paul van Gastel is de eerste assistent. 

Daarna ging Martin van Geel op zoek naar een derde trainer. Hij moest een ervaren rot in het vak zijn. De club bevestigt zojuist dat Jan Wouters dat is geworden. "We wilden voor komend seizoen graag een ervaren assistent toevoegen aan onze technische staf en in onze ogen was Jan Wouters daarvoor de ideale kandidaat", reageert technisch directeur Martin van Geel. "Met hem halen we iemand met een schat aan ervaring en een enorme staat van dienst in huis. Met zijn leeftijd en gedrevenheid voldoet hij aan al onze criteria, terwijl Jan bovendien niet de ambitie heeft om bij Feyenoord als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Wat ons betreft is hij een uitstekende en zeer geschikte aanvulling voor onze staf van komend seizoen."

Ook Jan Wouters is blij met zijn aanstelling bij de stadionclub. "Feyenoord is een fantastische club, met een rijke geschiedenis en natuurlijk een geweldige aanhang. Ik kijk er ontzettend naar uit om daar straks deel van uit te maken, terwijl ik het als een grote uitdaging zie om een jonge trainer als Giovanni met mijn ervaring bij te staan."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner