22.04.2015 11:56

Tadić terug bij FC Twente: "Kijk er naar uit"

FC Twente neemt zondag voor aanvang van het duel met AZ officieel afscheid van Dušan Tadić. De Servische aanvaller werd in de zomer verkocht aan het Engelse Southampton, maar heeft de club nog niet uit kunnen zwaaien.

"Door het drukke schema van Southampton had ik jammer genoeg niet eerder de kans, maar het is mooi dat het dit seizoen toch nog gaat lukken. Ik kijk er naar uit om weer even in De Grolsch Veste te zijn, mensen van de club te zien en natuurlijk de supporters te bedanken. Ik heb altijd een speciale band met hen gevoeld en ik wil ze bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun", zegt Tadić op de website van FC Twente.

Hij kijkt met veel plezier terug op zijn periode bij de Tukkers. "Ik heb twee fantastische jaren gehad bij FC Twente. Vorig seizoen zijn we als derde geëindigd met een ploeg die bestond uit een mix van jonge talenten en sterke ervaren spelers. Een mooi resultaat", vervolgt de aanvaller.

Maar spijt van zijn vertrek heeft de speler niet, want met Southampton presteert hij goed. "We hebben nog vijf wedstrijden te gaan in de competitie, staan nu zevende en willen natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen", aldus Tadić, die Ronald Koeman als trainer heeft. "Mooi om onder hem te spelen, hij wil graag dominant voetballen. Net zoals ik dat bij Alfred gewend was. Het zijn beide trainers met veel voetbalverstand, misschien is dat ook wel kenmerkend voor Nederlandse trainers. Dankzij Twente heb ik de stap naar de Premier League kunnen maken."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner