22.04.2015 14:31

'Vilhena is klaar bij Feyenoord en wil weg'

Tonny Vilhena (l.) viert samen met doelpuntenmaker Jean-Paul Boëtius (r.) de 2-0 van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles. (30-03-2014)
Tonny Vilhena (l.) viert samen met doelpuntenmaker Jean-Paul Boëtius (r.) de 2-0 van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles. (30-03-2014)

Tonny Vilhena is bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord. De middenvelder heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract tot medio 2016, maar Vilhena wil aankomende zomer hoe dan ook vertrekken.

Volgens Voetbal International heeft de middenvelder Feyenoord laten weten dat praten over een nieuw contract geen zin meer heeft. Vilhena weet dat hij niet het beste seizoen uit zijn carrière achter de rug heeft, maar de middenvelder voelt geen vertrouwen van Feyenoord en heeft besloten dat hij Rotterdam wil verlaten.

Vilhena wacht op een aanbieding van een nieuwe club. Er is veel belangstelling vanuit Engeland voor de linkspoot. Vilhena stond afgelopen transferperiode al in de belangstelling van Southampton. Trainer Ronald Koeman had ongeveer 2,4 miljoen euro over voor Vilhena, maar tot een transfer kwam het niet. Vilhena begon dit seizoen met een basisplaats in de ploeg van Feyenoord-trainer Fred Rutten, maar moet het inmiddels doen met korte invalbeurten. Vilhena kwam dit seizoen tot dusver tot negentien competitieduels. Scoren deed hij tijdens het huidige seizoen nog niet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner