24.04.2015 10:56

"Heb geen haast om te vertrekken bij Vitesse"

Guram Kashia stopt zijn frustratie niet onder stoelen of banken tijdens sc Heerenveen - Vitesse. (24-01-2015)
Guram Kashia stopt zijn frustratie niet onder stoelen of banken tijdens sc Heerenveen - Vitesse. (24-01-2015)

Guram Kashia verwacht dat hij volgend seizoen bij Vitesse speelt. De verdediger met een doorlopend contract tot medio 2016 heeft het naar zijn zin in Arnhem en ziet weinig redenen om te vertrekken.

"Er kan van alles gebeuren. Maar ik zal je zeggen dat ik echt geen haast heb om te verhuizen. Ik kan met iedereen fantastisch opschieten. Van bovenin de club tot onderin", zegt de Georgiër tegen Omroep Gelderland. "Met de trainer heb ik een goede band, voor mij was het belangrijk dat hij ook bleef. Bovendien ben ik met studies bezig en volgend jaar ben ik transfervrij. Dat is ook interessant voor mij."

In het huidige seizoen maakt Kashia met Vitesse kans om zich rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal. De Arnhemmers hebben nummer drie Feyenoord namelijk in het vizier. Die plaats geeft na 34 wedstrijden recht op directe deelname aan de Europa League. Vitesse kan vrijdag bij winst in het uitduel met ADO Den Haag de druk opvoeren op Feyenoord, dat dit weekend op bezoek gaat bij FC Groningen. Een week latere spelen Vitesse en Feyenoord tegen elkaar in De Kuip.

"We hebben samen wel over de derde plaats gesproken, maar het gaat in de groep vooral over de volgende wedstrijd", aldus Kashia. "Het enige dat vrijdag moet is negentig minuten focussen. De derde plek is niet in onze handen, maar de teamspirit is al maanden goed. Dat is veranderd hier. We helpen elkaar nu echt en dat laten we ook al dertien wedstrijden op rij zien."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner