24.04.2015 14:55

Reimerink gelooft nog in handhaving Go Ahead

Go Ahead Eagles-speler Jules Reimerink denkt dat zijn club zich direct kan handhaven in de Eredivisie. De Eagles staan momenteel op de plek om nacompetitie te spelen, maar Reimerink heeft vertrouwen in een goede afloop.

"De focus ligt al een beetje op de play-offs, daar kunnen we niet meer defensief spelen", aldus de matchwinner van het gewonnen duel met Feyenoord (0-1) tegen Voetbal International. Trainer Dennis Demmers is continu bezig zijn team op scherp te krijgen. Daar zijn de nodige wissels voor nodig. "De trainer kan die goed beargumenteren. Iedereen weet wat er van hem wordt gevraagd. Voor sommige spelers is het soms even niet leuk, maar het is in elk geval geen los zand meer."

Go Ahead Eagles staat momenteel op de zeventiende plek in de Eredivisie. Plek vijftien geeft recht op sowieso nog een jaar Eredivisie. Het staat echter vijf punten achter op Heracles, de nummer vijftien van de Eredivisie. Toch is Reimerink er van overtuigd dat Go Ahead Eagles zich direct kan handhaven. "Drie keer winst zit er echt in", zegt hij. Go Ahead speelt nog tegen FC Utrecht (thuis), SC Heerenveen (thuis) en Heracles Almelo (uit).  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner