24.04.2015 15:16

Cocu geeft interesse in oude bekende toe

PSV is geïnteresseerd in Ibrahim Afellay. Dat heeft trainer Phillip Cocu bevestigd. De Oranje-international is de ideale man om PSV van meer ervaring te voorzien, zo is de mening van Cocu.

Tijdens de persconferentie vroeg Voetbal International naar interesse. Eerder werd bekend gemaakt dat PSV een serieuze poging ging wagen om Afellay binnen te halen. Cocu geeft desgevraagd antwoord op de interesse. "Die is er nog steeds, maar we wachten niet tot 30 augustus als we eerder een speler verliezen. Afellay kan internationale ervaring toevoegen en dat is iets wat ieder team kan gebruiken", aldus Cocu.

Excelsior

Vervolgens ging Cocu verder met vooruitblikken. Komend weekend speelt PSV tegen Excelsior. "Er staat geen druk meer op de groep vanwege het kampioenschap, maar dat betekent niet dat we nergens meer om spelen. Er zijn nog genoeg doelen te bereiken", aldus Cocu die vervolgens de doelen opsomt. "Er wordt nog gestreden om de topscorerstitel, we kunnen het puntenrecord (87) bereiken en we willen de minste tegendoelpunten incasseren. Dat leeft in de groep, de intentie is er om het seizoen op deze manier goed af te sluiten."

Cocu wil het seizoen in stijl afsluiten. "We hebben een geweldige week gehad en gaan nu weer verder richting het einde van de competitie. Vanaf donderdag is er weer serieus getraind en ligt de focus op de wedstrijd. We gaan erheen om te winnen, want we willen er alles aan doen om het seizoen tot een goed einde te brengen. Op het veld moeten we dat uitstralen."

Die is er nog steeds, maar we wachten niet tot 30/8 als we eerder een speler verliezen.

Afellay kan internationale ervaring toevoegen en dat is iets wat ieder team kan gebruiken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner