24.04.2015 16:12

Lukoki: "Hoeven niet bang te zijn voor Ajax"

Jody Lukoki speelt dit weekend tegen zijn oude werkgever Ajax. Met PEC Zwolle hoopt de snelle aanvaller te laten zien een positieve ontwikkeling door te hebben gemaakt. Dat geldt voor hemzelf, maar ook voor zijn team. 

"Wij hebben dit seizoen laten zien dat wij thuis ijzersterk zijn", zegt Lukoki op de website van PEC. "Als voorbeeld neem ik de thuiswedstrijd tegen PSV. Zij zijn dit jaar de kampioen, maar wij hebben ze in Zwolle toch met 3-1 verslagen. Thuis hoeven wij voor niemand bang te zijn, dus ook niet voor Ajax."

In de zomer van 2014 maakte Lukoki de overstap naar PEC. In Zwolle is hij basisspeler en daardoor maakt hij stappen in zijn ontwikkeling. "De overstap naar PEC Zwolle is goed voor mij geweest. Ik speel dit seizoen bijna iedere wedstrijd en ik voel dat ik mij ontwikkel als speler, maar ook zeker als mens", legt hij uit. "Samen met de ploeg draaien wij bovenin mee in de competitie en staan we in de finale van de KNVB Beker. Ik ben er ook zo goed als zeker van dat wij bij de eerste zeven elftallen in de Eredivisie eindigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner