25.04.2015 16:35

Tighadouini: "Dan gáán we ze verslaan"

NAC Breda zal zaterdagavond moeten winnen van Heracles Almelo. De Brabanders strijden om de play-offs voor promotie/degradatie te ontlopen. Aanvaller Adnane Tighadouini heeft er zin in.

"We kunnen niet wachten om af te trappen tegen Heracles. We hebben van de laatste acht wedstrijden slechts één duel verloren (uit bij Feyenoord, 3-0). Dat zegt iets over hoe goed we bezig zijn. We voetballen heel aardig, komen genoeg in scoringspositie. Die lijn moeten we doortrekken. En dat kan. Als wij het niveau van de laatste weken halen, kunnen we Heracles verslaan. Of beter: dan gáán we ze verslaan", vertelde de 22-jarige aanvaller aan VI.

De Bredanaars speelden de afgelopen weken prima, maar lieten soms onnodig punten liggen. "Zondag tegen Ajax kreeg Mats Seuntjens een geweldige kans op de openingstreffer. Hij miste. En dat was niet voor het eerst dat we als team te slordig met de mogelijkheden omsprongen. En dat reken ik ook mezelf aan. Neem die wedstrijd tegen FC Dordrecht (2-2), waarin ik twee keer scoorde. In dat duel had ik er dus gewoon twee meer moeten maken. Zoals ik ook tegen SC Heerenveen (0-0) de kansen had moeten benutten. Dan hadden we er nu een stuk beter op gestaan", aldus Tighadouini.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner