28.04.2015 11:35

PSG neemt bod van vijftig miljoen niet serieus

Bij een topclub horen ook toptransfers. Bij Paris Saint-Germain gaat het dan vaak om aankopen, maar in deze tijd van het jaar staat Edinson Cavani in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. De Fransen laten de aanvaller alleen voor de hoofdprijs gaan.

"Ik heb niet met Cavani over zijn toekomst gesproken, maar hij is een jonge speler en hij hoort bij de toekomst van Paris Saint-Germain", stelt Nasser Al Khelaifi, de president van de club, tegenover Le Parisien. Naar verluidt heeft Manchester United interesse in de Uruguayaan, maar met een bod van vijftig miljoen euro komt de Engelse topclub er niet.

"Een bod van vijftig miljoen euro van Manchester United? Dat zou ik niet eens serieus in overweging nemen", stelt de zakenman zich hard op. "Edinson heeft wat meer vertrouwen nodig. Al was zijn laatste wedstrijd tegen Lille wel opnieuw een bewijs van zijn talent."

Paris Saint-Germain won de wedstrijd tegen OSC Lille met 6-1 en Cavani was twee keer trefzeker in die wedstrijd. De aanvaller staat dit seizoen op elf treffers in dertig competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner