30.04.2015 12:24

'Paris Saint-Germain komt terug voor Di María'

Ángel Di María (r.) zet Manchester United op voorsprong tijdens het competitieduel Manchester United - Everton. (05-10-2014)
Ángel Di María (r.) zet Manchester United op voorsprong tijdens het competitieduel Manchester United - Everton. (05-10-2014)

Afgelopen zomer vertrok Ángel Di María van Real Madrid naar Manchester United. De Argentijn stond echter ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain. De Fransen willen de linkspoot nu alsnog overtuigen van een transfer.

Di María kreeg aan het begin van het seizoen steevast een basisplaats van Manchester United-trainer Louis van Gaal. De laatste tijd moet de Argentijn het daarentegen vooral doen met invalbeurten. Volgens The Mirror is dat ook Paris Saint-Germain opgevallen. De Parijzenaars hopen Di María los te weken bij Manchester United.

'The Red Devils' zouden de Fransen al hebben laten weten niet te willen meewerken aan een transfer. De Engelsen verbraken afgelopen zomer een Brits transferrecord (Manchester United betaalde Real Madrid 83 miljoen euro voor Di María, red.) en zijn niet van plan om al na één seizoen afscheid te nemen van de Argentijn. Di María kwam dit seizoen tot dusver tot drie doelpunten en elf assists in 25 competitiewedstrijden namens Manchester United.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner