01.05.2015 14:13

De Wolf wil trainer worden bij Feyenoord

John de Wolf zou graag aan de slag gaan bij Feyenoord. De huidige trainer van Topklasser Excelsior Maassluis ziet voor hem een rol als trainer van de verdedigers bij een BVO wel zitten. 

"Mijn vriend Leo Houkamp is mij al jaren aan het pushen dat ik mijn trainersdiploma betaald voetbal moet halen", zegt de voormalig spijkerharde verdediger in het Algemeen Dagblad. "Maar dat wil ik helemaal niet, anders zou ik hem wel halen. Gewoon niet mijn ambitie. Wat ik wel wil? Bij een profclub verdedigers trainen. Dat lijkt me wel wat."

Feyenoord heeft daarbij zijn voorkeur. De Wolf van 1989 tot en met 1994 voor de club en zijn liefde voor de Rotterdammers is nog steeds erg groot. Een rol als trainer ziet hij dan zitten. "Maar zolang er niets concreet is, hoef ik daar niet over na te denken."

Voorlopig zit De Wolf bij Excelsior Maassluis, waar hij niet erg veel verdient. Dat vindt hij totaal niet erg. "Ik doe het ook niet voor het geld. Ik doe het voor het plezier in het spelletje. En ik houd van de charme van het amateurvoetbal; back to basic. Overal word je hartelijk ontvangen. Na afloop drink je een biertje. Een happie en een sappie. Zo ben ik opgegroeid."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner