01.05.2015 14:38

Talentvolle speler ADO verlengt contract

Middenvelder Danny Bakker (20) heeft vrijdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw, driejarig contract bij zijn club ADO Den Haag. De Hagenaar uit het Laakkwartier komt uit de eigen opleiding van ADO en wil de komende jaren doorgroeien bij de club.

Bakker kwam op zeventienjarige leeftijd bij de selectie en maakte ruim twee jaar geleden zijn debuut. Hij brak vorig seizoen door maar kreeg dit jaar te maken met blessureleed (rug en voet). ADO is naar eigen zeggen trots dat het talent uit eigen stad langer blijft. 

Uiteraard is Bakker zelf ook erg blij met zijn nieuwe contract. "Ik heb het hier bij ADO Den Haag enorm naar mijn zin, de keuze om bij te tekenen was dan ook niet heel erg moeilijk", aldus de multifunctionele speler. 

Bakker wil in zijn eigen stad en bij ADO Den Haag uitgroeien tot een publiekslieveling. Dit tot tevredenheid van technisch manager Rob Meppelink. "Wij zijn als club enorm trots en blij dat zo'n groot talent als Danny, uit onze eigen regio, graag langer bij ons wil blijven."

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner