01.05.2015 16:11

PEC-speler droomt van Manchester United

Ryan Thomas (r.) bejubelt de maker van de 2-1, Stef Nijland (l.). (24-08-2014)
Ryan Thomas (r.) bejubelt de maker van de 2-1, Stef Nijland (l.). (24-08-2014)

Ryan Thomas droomt er van om ooit te spelen voor Manchester United. De aanvaller speelt nu bij PEC Zwolle, maar is zeer ambitieus. 

Dat hoeft hij niet op korte termijn te gebeuren, voorlopig zit hij goed bij PEC Zwolle. De speler uit Nieuw-Zeeland wil zich in Nederland doorontwikkelen en uiteindelijk in de Premier Leage spelen. In Engeland hoopt hij weer een nieuwe stap in zijn ontwikkeling te maken en zo naar Manchester United te verhuizen. "Als speel ik er maar voor één seizoen", zegt Thomas tegen Volkskrant. Met FIFA droomt hij soms al van zijn avontuur bij Manchester United. "Als ik online ga, schijn ik mezelf te kunnen upgraden, waardoor al mijn vaardigheden het hoogste aantal punten krijgen. Ik zat er laatst nog over na te denken dat te doen."

Grote ambities voor de twintigjarige speler, maar mocht Manchester United niks worden dan doet hij het ook voor Barcelona. "Het middenveld, daar wordt gevoetbald. Je wilt toch zo vaak mogelijk die bal hebben." Zondag zal Thomas weer met beide benen op de grond moeten staan. Met PEC speelt hij dan de finale van de KNVB-beker tegen FC Groningen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner