02.05.2015 11:39

PSV denkt kans te maken bij speler Man United

PSV gaat waarschijnlijk een poging wagen om Adnan Januzaj naar Eindhoven te lokken. Het Belgische talent komt bij Manchester United weinig aan spelen onder trainer Louis van Gaal. Technisch manager Marcel Brands denkt een serieuze kans te maken.

De Eredivisie-club is van plan om het talent te huren van United. "Als zo'n speler als Januzaj zou willen en Champions League compenseert voor hem zaken die minder aantrekkelijk zijn aan een tijdelijke overstap, heb je best een kans", legt het bestuurslid uit aan het Algemeen Dagblad. Januzaj speelde tot op heden dit seizoen zeventien competitieduels voor zijn Engelse werkgever. 

"Luuk de Jong heb ik na zijn eerste jaar Bundesliga al eens benaderd. Toen zag hij het nog niet zitten, en zijn club ook niet. Het tweede jaar ziet hij het wel zitten. Wij zeiden: je gaat weer elke week op nummer 9 spelen, je kunt twintig goals maken, je gaat weer in beeld komen bij Oranje. En als Luuk zo doorgaat, speelt hij nog één jaar hier en kan hij daarna opnieuw naar het buitenland."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner