02.05.2015 19:03

Lyon komt weer gelijk met Paris Saint-Germain

Olympique Lyon heeft zich zaterdag weer naast Paris Saint-Germain aan kop gemeld in de Franse Ligue 1. Lyon won thuis met 2-0 van Évian en heeft zo net als PSG 71 punten. De ploeg uit de Franse hoofdstad heeft wel nog een wedstrijd tegoed, maar het doelsaldo van Lyon is juist weer beter.

Beide doelpunten in het Stade Gerland in Lyon werden in de eerste helft gemaakt. Clément Grenier schoot na twintig minuten spelen een vrije trap tegen de touwen, terwijl Alexandre Lacazette zeven minuten voor rust een strafschop benutte.

Paris Saint-Germain kan zondag weer alleen bovenaan komen. Het gaat dan op bezoek bij FC Nantes. De ploeg uit de hoofdstad van Frankrijk werd de vorige twee seizoenen ook al kampioen van Frankrijk.