04.05.2015 19:55

"Transfer Gudelj naar Ajax 99 procent zeker"

De transfer van Nemanja Gudelj naar Ajax is zo goed als zeker. Tenminste dat beweert sportjournalist Mike Verweij in het programma Afkicken.

Het is een publiek geheim dat Ajax gecharmeerd is van de AZ-speler. Andersom ziet de middenvelder Ajax als de ideale tussenstap naar de Europese top. "Nemanja Gudelj komt voor 99%. Het hangt nog af van de medische keuring", aldus Verweij die wel verwacht dat het nog even duurt voordat het transfernieuws naar buiten wordt gebracht. "Verder wil Ajax Gudelj zo snel mogelijk presenteren, terwijl AZ en Gudelj andere plannen hebben."

Daarnaast zal Ajax zich nog meer roeren op de transfermarkt. "Ajax zoekt verder een ervaren spits. Ze hebben er afgelopen week zeven bekeken. Oscar Cardozo (Trabzonspor) ook, die is aangeboden aan Ajax, maar heeft een enorm salaris. Er is dus een verschil tussen willen en kunnen, maar dat zou wel een goede zijn. Bovendien zoekt Ajax nog een linksback, een centrumverdediger en een linksbuiten, want er wordt serieus rekening gehouden met een vertrek van Kishna."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner