06.05.2015 10:46

Pröpper heeft geen haast met transfer

Met de buitenkant van zijn rechtervoet verplaatst Davy Pröpper (r.) het spel tijdens Vitesse - FC Groningen (04-04-2015)
Met de buitenkant van zijn rechtervoet verplaatst Davy Pröpper (r.) het spel tijdens Vitesse - FC Groningen (04-04-2015)

De gehele Nederlandse top zit achter Vitesse-middenvelder Davy Pröpper aan, maar volgens zijn zaakwaarnemer, Louis Laros, is er nog geen enkele club concreet voor de Arnhemmer. 

"Dit is de oriëntatiefase", vertelt Laros aan Voetbal International. "Er lopen serieuze lijntjes, clubs zijn vooral aan het informeren. Interesse is er voldoende. Davy heeft zelf aangegeven eerst het seizoen met Vitesse goed te willen eindigen. In de laatste wedstrijden worden transfers vaak bepaald. Hij wil beslissend zijn voor Vitesse. Vervolgens moet het verhaaltje kloppen. Het is pas mei, we hebben nog even."

Pröpper besloot een jaar geleden zijn contract bij Vitesse te verlengen. "Daar was iedereen het destijds over eens", vervolgt zijn zaakwaarnemer. "Ik heb wel een indicatie van wat Vitesse wil ontvangen, maar het is niet aan mij om dat in de media te gooien. Bovendien zal het anders zijn wanneer Bayern München of PSV zich meldt. Wij hopen oprecht dat Vitesse een mooi bedrag overhoudt aan een mogelijke transfer. Davy is een echte Vitessenaar en gunt zijn club het allerbeste."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner