07.05.2015 10:16

ADO Den Haag-back wil duidelijkheid

Demy de Zeeuw (l.) van NAC Breda vecht een duel uit met Aaron Meijers (r.) van ADO Den Haag. (14-02-2015)
Demy de Zeeuw (l.) van NAC Breda vecht een duel uit met Aaron Meijers (r.) van ADO Den Haag. (14-02-2015)

Aaron Meijers is al drie seizoenen een vaste waarde bij ADO Den Haag. De linkspoot, die in het verleden eens met Oranje mocht meetrainen, heeft nog een contract tot medio 2016, maar wil weten waar zijn toekomst ligt.

"Ik heb sowieso nog een contract voor één jaar en heb het hier naar mijn zin, maar ik weet niet hoe de club erin staat", aldus de verdediger annex middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "Ik moet maar eens horen wat ADO wil. Misschien willen ze me deze zomer verkopen om toch nog wat winst te maken. Of misschien nodigen ze me wel uit om te praten over contractverlenging. Ik hoor het wel."

Ondertussen is Meijers bezig aan een indrukwekkende reeks. Hij miste tijdens vorig seizoen en het huidige seizoen geen enkele minuut voor ADO. Als hij ook de laatste twee competitieduels zonder kleerscheuren doorkomt, dan mag hij zijn naam toevoegen aan een rijtje met Heini Otto (1991, ADO), Danny Blind (1991, Ajax), Mark Luijpers (2000, Roda JC) en Denny Landzaat (2003, Willem II).

Meijers was in eerste instantie niet echt bezig met die reeks. "Dat gevoel kwam nadat ik er een aantal keren op was geattendeerd, zelf hou ik dat soort dingen niet bij. Ik vond het al bijzonder dat ik vorig seizoen alles had gespeeld. En nu kan ik het tweede seizoen volmaken. Het wordt steeds leuker. Het is toch speciaal als je ruim honderd uur achter elkaar hebt gevoetbald."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner