08.05.2015 11:18

PSV licht optie in contract twijfelende goalie

Remko Pasveer heeft aan de twijfels een einde gemaakt. De reservedoelman van PSV overwoog eerder een vertrek uit Eindhoven, maar heeft nu bijgetekend tot medio 2018.

Het contract van Pasveer liep oorspronkelijk door tot de zomer van 2017. Echter bevatte zijn verbintenis ook een optie voor nog een jaar. Die is met goedkeuring van beide partijen gelicht.

"Er spreekt natuurlijk vertrouwen uit dat PSV mij nog een jaar langer aan de club verbonden wil houden", zegt Pasveer op de website van zijn management. "En ik moet zeggen: mij bevalt het ook uitstekend bij PSV."

Pasveer heeft zijn eerste jaar bij PSV bijna achter de rug. Dit seizoen moest hij eerste doelman Jeroen Zoet voor zich dulden, maar speelde Pasveer wel enkele wedstrijden in de beker en Europa.

"Ik zal ook komend seizoen de concurrentiestrijd weer met volle overgave aangaan. Ik denk ook dat een gezonde concurrentiestrijd heel belangrijk is bij een topclub als PSV. Keepers moeten elkaar scherp houden, dat komt de prestaties van beiden ten goede", aldus Pasveer.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner