08.05.2015 15:13

Lodeweges zou vertrek PSV-target snappen

Sam Larsson (l.) krijgt na de gewonnen wedstrijd tegen AZ een hand van trainer Dwight Lodeweges. (11-04-2015)
Sam Larsson (l.) krijgt na de gewonnen wedstrijd tegen AZ een hand van trainer Dwight Lodeweges. (11-04-2015)

Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges snapt het als Sam Larsson zwicht voor de interesse van PSV. De Zweedse buitenspeler wordt in verband gebracht met een overgang naar Eindhovenaren, nu Depay daadwerkelijk vertrekt naar Manchester United. 

"Ik hoop dat iedereen blijft, maar een vertrek van Nordfeldt en Uth houd ik zeker rekening mee en als PSV komt kan ik me voorstellen dat Larsson daar wel oren naar heeft", zegt Lodeweges op de site van Heerenveen. De trainer denkt dat naast Larsson ook Mark Uth en Kristofferd Nordfeldt mogelijk vertrekken. Hij verwacht dat ze de laatste twee competitieduels én de play-off-duels in ieder geval vol gas geven. "Als ik in hun schoenen zou staan, zou ik op een zo goed mogelijke manier afscheid willen nemen."

Dat wordt voor Sam Larsson mogelijk lastig. Hij is licht geblesseerd geraakt. "Sam heeft een knal gekregen en net op de verkeerde plek, waardoor de knie volliep. Het is maar de vraag of hij zondag kan spelen." 

Heerenveen speelt komende zondag tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer moet nog alle zeilen bijzetten om play-off voor degradatie te voorkomen. Lodeweges verwacht daarom een pittig duel. "Dat betekent volle bak, want je kunt nu niet twee keer wat ‘shitty’ spelen om dan weer voluit te gaan", doelt de trainer op de play-offs die Heerenveen moet spelen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner