09.05.2015 10:24

Duarte: "Misschien moet ik terug naar Ajax"

Lerin Duarte kan op dit moment niet zeggen waar hij volgend seizoen speelt. De speler van Ajax is op dit moment verhuurd aan sc Heerenveen, maar in Friesland komt de middenvelder weinig aan spelen toe. Duarte wordt het liefst weer verhuurd.

In de zomer van 2013 maakte Duarte de overstap van Heracles Almelo naar Amsterdam. Sinds die overstap speelt de middenvelder slechts sporadisch wedstrijden. Na het aantrekken van Daley Sinkgraven liet Duarte zich verhuren aan Heerenveen. Onder trainer Dwight Lodeweges moet Duarte echter veelvuldig genoegen nemen met een plek op de bank.

Een langer verblijf in Friesland lijkt dan ook uitgesloten. "De club nu nog overtuigen gaat een lastig verhaal worden", vertelt de speler in kwestie tegenover de Leeuwarder Courant. "Misschien moet ik nu terug naar Ajax, misschien word ik opnieuw verhuurd. Bij Ajax kom ik waarschijnlijk in het tweede te spelen. Een verhuur is wat mij betreft dan ook prima. Ik wil een heel seizoen wedstrijden spelen en de draad weer oppakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner