09.05.2015 22:17

Pasveer blijft jagen op basisplaats PSV

Jeroen Zoet van PSV Eindhoven kijkt toe hoe zijn ploeggenoten voetballen tegen FC Utrecht . (07-02-2015)
Jeroen Zoet van PSV Eindhoven kijkt toe hoe zijn ploeggenoten voetballen tegen FC Utrecht . (07-02-2015)

Remko Pasveer heeft een basisplaats nog niet opgegeven. De doelman verloor dit seizoen de concurrentiestrijd van Jeroen Zoet, maar de routinier blijft ook aankomend seizoen strijden voor een basisplaats.

"Om te winnen moet ik spelen, maar dat gebeurde dit seizoen bijna niet, dus stortte ik me op een andere strijd", aldus Pasveer tegenover TC/Tubantia. |Ik wil eerste keeper worden, daar vecht ik voor. Ik wil dat fair oden, niet door iemand de grond in te trappen of achterbaks te doen, maar door beter te zijn. De trainer moet voor mij kiezen omdat ik beter ben, En ja, dat ben ik, vind ik. Als ik daar niet in geloof, hoef ik de strijd ook niet aan te gaan."

"Zonder arrogant te doen: ik ben niet de underdog. Kijk, als je directe concurrent Lionel Messi heet, weet je dat je kansloos bent. Ik ben teleurgesteld dat ik de strijd met Jeroen Zoet nog niet gewonnen heb, maar ik heb een langdurig contract getekend. De optie voor het vierde jaar is net gelicht, ik neem niet aan dat PSV me de komende drie seizoenen op de bank wil hebben."

"Als dat wel zo is, dan moeten we om tafel gaan en bespreken wat het beste is", vervolgt Pasveer. "Achteraf kun je zeggen: ik heb mijn ambities nagejaagd, maar het is op dit moment nog niet gelukt. Maar ik ben nog lang niet klaar, mijn ambities staan nog altijd overeind. Ik had voor het veilige kiezen en bij Heracles kunnen blijven. Daar stond mijn naam standaard in de opstelling. Het is fijn om er altijd bij te zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner