10.05.2015 13:37

Willem II zet groot talent op de bank

Ben Sahar (r.) schiet Willem II op voorsprong tegen FC Dordrecht en hij viert zijn goal met Samuel Armenteros (l.). (21-03-2015)
Ben Sahar (r.) schiet Willem II op voorsprong tegen FC Dordrecht en hij viert zijn goal met Samuel Armenteros (l.). (21-03-2015)

Frenkie de Jong kan zondagmiddag zijn debuut maken namens Willem II. Het grote talent, dat in de belangstelling staat van PSV Eindhoven, is door Willem II-trainer Jurgen Streppel voor het eerst bij de selectie gehaald.

Naast de plek op de bank voor De Jong heeft Streppel twee wijzingen doorgevoerd in vergelijking tot het competitieduel met sc Heerenveen. Ali Messaoud en Robbie Haemhouts hadden in Friesland nog een basisplek, maar zijn er zondagmiddag niet bij. Robert Braber en Wiljan Pluim profiteren daarvan en beginnen in de basis.

Bij ADO Den Haag is doelman Martin Hansen gepasseerd. De Deense goalie was afgelopen week kritisch op zijn club en moet dat bekopen met een plek op de bank. Robert Zwinkels is zijn vervanger. Naast doelman Hansen heeft ADO-trainer Henk Fraser nog één wijziging doorgevoerd. Timothy Derijck zit zondagmiddag op de bank. Gianni Zuiverlaan heeft zijn basisplaats overgenomen.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner