10.05.2015 13:57

Cummins op doel bij Go Ahead Eagles

Erik Cummins moet in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Excelsior in actie komen na een schot van Adil Auassar. (18-7-2014)
Erik Cummins moet in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Excelsior in actie komen na een schot van Adil Auassar. (18-7-2014)

Go Ahead Eagles begint de strijd om rechtstreekse handhaving vanmiddag tegen sc Heerenveen niet met Mickey van der Hart, maar met Erik Cummings onder de lat. Bij sc Heerenveen keren twee verdedigers terug in de basis, na afwezigheid.

Geen Mickey van der Hart op het doel bij Go Ahead Eagles, maar Erik Cummins begint het duel tegen sc Heerenveen op die positie. Dennis Demmers geeft vandaag ook de voorkeur aan Lars Lambooij. Dat gaat dan ten koste van Sven Nieuwpoort. Op de flanken staan net als in de verloren wedstrijd van vorige week tegen FC Utrecht Lesly de Sa en Wesley Verhoek. Zij moeten de spits vandaag voor goede voorzetten voorzijn. Ditmaal is de spits overigens Marnix Kolder. De lange aanvaller krijgt de voorkeur boven Glynor Plet.

Bij sc Heerenveen keren twee spelers terug in de verdediging. Stefano Marzo, die vorige wedstrijd geschorst was, neemt zijn plek in de verdediging weer in. Ook Joost van Aken keert terug in de verdediging. De centrale verdediger had last van een hamstringblessure, maar is fit genoeg om aan de aftrap te staan bij dit duel. Door de komst van Van Aken en Marzo, moeten Kenneth Otigba en Janio Bikel van de zijlijn toekijken. Younes Namli krijgt ook een basisplaats van Dwight Lodeweges. Hij vervangt de Zweedse smaakmaker Sam Larsson. Larsson, de voorbije weken veelvuldig gekoppeld aan PSV, heeft last van zijn knie. 

Het duel is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner