11.05.2015 14:34

Succesvolle coach droomt van Feyenoord

Danny Buijs (l.) geeft Gwaeron Stout (r.) instructies tijdens het competitieduel SV Spakenburg - Kozakken Boys. (14-03-2015)
Danny Buijs (l.) geeft Gwaeron Stout (r.) instructies tijdens het competitieduel SV Spakenburg - Kozakken Boys. (14-03-2015)

Danny Buijs speelde tijdens zijn carrière onder meer voor Feyenoord en FC Groningen. Afgelopen weekend werd hij als coach kampioen met Kozakken Boys in de Zaterdag Topklasse. Buijs wil nu meer.

Kozakken Boys verloor afgelopen weekend met 2-0 van BVV Barendrecht, maar werd dankzij de nederlaag van Spakenburg bij GVVV toch kampioen. Erg blij was Buijs dan ook niet met de titel. "Heel eerlijk, ik vind dat we een schandalige wedstrijd hebben gespeeld", aldus Buijs in gesprek met BN/De Stem. "Ik blijf nog een jaar en misschien wel langer. Ik heb veel aan deze club te danken, maar het lijkt mij geweldig om bijvoorbeeld ooit de A1 van Feyenoord te mogen trainen, daar waar ik zelf mijn loopbaan begonnen ben."

Het trainersvak bevalt Buijs voorlopig prima. "Ik heb aan het begin van dit seizoen de clubleiding aangegeven dat ik twee jaar uittrek om te kijken of dit iets voor mij is. Wat ik nu kan zeggen? Het bevalt prima en ik kijk uit naar het nieuwe seizoen." Binnenkort speelt Kozakken Boys tegen kampioen van de Zondag Topklasse, FC Lienden, voor het Algeheel Amateurkampioenschap. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner