19.05.2015 10:45

Update: SC Cambuur heeft versterking binnen

Jeffrey Sarpong (r.) zoekt afspeelmogelijkheden tijdens het competitieduel NAC Breda - FC Utrecht. (29-11-2014)
Jeffrey Sarpong (r.) zoekt afspeelmogelijkheden tijdens het competitieduel NAC Breda - FC Utrecht. (29-11-2014)

Kai Heerings verkast van FC Utrecht naar SC Cambuur. De verdediger tekent in Leeuwarden een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. Cambuur hoeft geen transfersom voor Heerings te betalen.

Het contract van Heerings loopt aankomende zomer af, waardoor de centrale verdediger transfervrij kan vertrekken. Volgens De Telegraaf wordt de linkspoot dinsdag gepresenteerd door de Leeuwarders. Cambuur was op zoek naar een nieuwe linkspoot aangezien Lucas Bijker in een eerder stadium heeft aangegeven dat hij zijn contract niet zal verlengen.

Heerings speelde tot dusver 59 competitiewedstrijden namens Utrecht. De lange Amsterdammers (191cm, red.) wist echter nooit definitief door te breken bij de club uit de Domstad. De verdediger kampt momenteel met een polsbreuk, maar kan tijdens de voorbereiding weer aansluiten. Hij is na Jergé Hoefdraad (Almere City FC) de tweede versterking van Cambuur.

Update: 19-05-2015 10:45:

SC Cambuur heeft zich definitief versterkt met Kai Heerings. De club maakt de komst van de verdediger dinsdagochtend via de officiële kanalen bekend. "Kai is een linkspoot met al behoorlijk wat ervaring", aldus technisch directeur Henry van der Vegt. "Bovendien past hij goed bij de manier waarop wij willen voetballen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner